Makaron z łososiem, mascarpone, fetą i koperkiem [przepis]

4 uwagi do wpisu “Makaron z łososiem, mascarpone, fetą i koperkiem [przepis]”

  1. ojej, ale mi narobiłeś smaku na takie naleśniki! 🙂 nie pozostaje mi nic innego tylko spróbować takie zrobić. Myślę, że mascarpone można wykorzystywać do wielu dań, także eksperymenty kulinarne uważam za otwarte 🙂

    Polubienie

  2. Wygląda faktycznie fajnie – a smakuje pewnie jeszcze lepiej 😉
    My z Mascarpone mieliśmy do tej pory styczność tylko w naleśnikach na słodko i sporadycznie w lodach – dobrze nam się kojarzy 🙂 Może to dobry pomysł wykorzystać je kiedyś do innego dania?

    Polubienie

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s

Ta witryna wykorzystuje usługę Akismet aby zredukować ilość spamu. Dowiedz się w jaki sposób dane w twoich komentarzach są przetwarzane.